Torsdag, Solplassen…

I dag har det vært både overskyet og sol nå på kvelden. Max temperaturen har vært 7.9 grader.

Jeg har hatt fri i dag og slappet av her hjemme frem til to tiden. Da reiste jeg ut til Solplassen en tur. Adnan og Rikke holdt på med middagen og de hadde invitert Johnny og Grethe også. Adnan sto for det meste, og laget en skikkelig god middag bestående av indrefilet, diverse tilbehør som stekt sopp, paprika, løk etc, fløtegratinerte poteter og en skikkelig god rødvinssaus. Ikke hver torsdag jeg spiser så god mat.

Ellers var Ariana og Arvena glade for litt besøk, og jeg var «klatrestativ» til tider. Ariana snakker jo som en foss om dagen, men fortsatt ikke helt perfekt da. Men jeg skjønner mer og mer av hva hun sier. Arijon var mest opptatt med pcen, mens Andi var ute Ã¥ lekte med noen andre barn som var pÃ¥ plassen.

Rikke dro avgårde på et møte, så jeg ble sittende å prate litt med Adnan en times tid. Som alltid har det vært en kjempe hyggelig dag ute på Solplassen, og med ekstra god mat i dag.

Nå er det noen TV opptak som venter. Så er det jobb i morgen og på lørdag, før jeg reiser til Krakow på søndagen. Det blir jo spennende, for jeg har aldri vært i Polen, med unntak av at jeg har kjørt gjennom (og stoppet et par ganger for å spise etc). Vet ikke hvor mye jeg får vært på internett der nede, for etter å ha sjekket priser fant jeg ut at alle leverandører som har avtale med Tele2, tar hele 19 kroner per MB. Så tror ikke jeg koster på meg mye surfing da. Kan jo være vi har internett i leilighetene vi skal bo i, eller på en eller annen cafe/restaurant, det finner jeg fort ut.

Kjekt at mamma har fått seg Iphone, blir vel mer brukt av barna enn henne selv. Her er det Ariana som får spille litt.

Arvena er blid som alltid.

Fortsatt den sterkeste jenta på Solplassen

Arijon hadde også litt tid til å leke med lillesøsterene, før han ble opptatt med pcen.