2. pÃ¥skedag – Grilling hos Bjørn og Stine

I dag har det vært overskyet hele dagen, og det har regnet store deler av dagen. Temperaturen har ligget på rundt 5-6 grader.

Jeg skulle egentlig ha vært på jobb i dag, men siden det var en rød dag, kunne jeg få fri hvis mulig. Og siden ingen var syke eller hadde bedt om fri i dag, var vi egentlig fire på dagvakt med meg. Jeg skulle jo ha kontordag. Da klokken ringte halv åtte, kjente jeg at jeg ville slappe av litt til, og våknet ikke før elleve tiden igjen. Og da var det ikke noe vits i å dra bort. Sparte jo jobben for ca 3.000 kroner i tillegg jeg ville fått om jeg jobbet 7.5 timer på en rød dag, så det var vel jeg som tapte på det.

Slappet av her hjemme frem til tre tiden da jeg reiste opp til Bjørn Gunnar og Stine med familie. Var bedt på middag der. Anette og Knut Magne (og Noah og Casper) kom også.

Bjørn sto for grillingen, men siden været ikke var på topp spiste vi selvsagt inne. Det smakte med skikkelig grillmat for første gang i år, og jeg ble alt for mett. Etter litt spilling med Wii og klossebygging med Kaja ble det nystekte vafler til dessert. Så en veldig hyggelig dag på Veldre.