Torsdag, kurs…

I dag har det snødd i perioder her oppe i Trondheim, og det har blåst en del.

Det har vært nok en lang kurs dag, men dagen har gått utrolig fort. Vi har for det meste forberedt oss til rollespill i dag, og har i dag drevet med forberedelser til lønnsforhandlinger som vi skal rollespille foran alle i morgen. Denne gangen er vi ledelsen, og den andre gruppen er tillitsvalgte. Men det har vært litt av en jobb å sitte å fordele pengene vi har i den lokale potten på alle de ansatte, samtidig som vi tar hensyn til utdanning og kjønnsmessigere forskjeller. Vi vi ble likevel nokså fort ferdig, og er klare til forhandlinger i morgen, som blir det siste vi gjør før vi reiser hjem igjen.

Kurset slutter rundt klokken 13.00, men flyet mitt går ikke før 18.25, så jeg er nokså sent hjemme i morgen. Har fri i helgen, men på lørdag skal jeg en tur til Solplassen for å fikse noe for Johnny. På søndagen har jeg ingen planer enda.

Etter kurset i dag har vi hatt «fest» middag med god mat og drikke, og sanger og vitser samt utdeling av kursbevis. NÃ¥ er klokken snart 23.00 og jeg er pÃ¥ vei til Ã¥ legge meg.