Onsdag, Trondheim, kurs…

Her i Trondheim har det vært nokså pent vær, med sol. Men det skyet til utover dagen. Temperaturen ligger på minus 2 grader, som er en del varmere enn hjemme i Larvik der jeg ser det er minus 8 grader nå.

Det har vært kurs i dag også (selvsagt) og i dag startet dagen med ett utrolig bra foredrag om AKAN, med en kurs holder fra Oslo. Etter det lærte vi om forhandlings teknikker, før vi gikk i grupper og forbredte ett nytt rollespill. I dag skulle vi være ledelsen, mens den andre gruppen var fagforeningen. Vi fikk utrolig bra tilbakemeldinger fra kursholderene på rollespillet i dag, så det var jo morsomt. I morgen er det også planlagt ett større rollespill.

Ved halv fem tiden ble vi hentet i buss og kjørt rundt i Trondheim slik at vi fikk sett byen. Var blant annet og besøkte Nidarosdomen (som ble bygd fra år 1070 til 1300) og Kristiansten festning med en utrolig utsikt over byen. Men enda bedre utsikt fikk vi fra Egon Tårnet som var dagens spisested. 74 meter over bakken ligger den roterende Egon restauranten, som roterer rundt slik at du får sett hele Trondheim en gang per time, mens du sitter til bords. Det var litt uvant i starten, men et utrolig morsomt påfunn, og utsikten var helt rå. Desverre var det mørkt ute, og lyst inne, og fikk derfor ikke tatt noen bra bilder.

Men det var en bra tur rundt i Trondheim og et godt måltid, så en hyggelig avslutning på dagen. Under finner du noen bilder fra i dag:

Hotellet vårt

Nidarosdomen

Egon TÃ¥rnet