Torsdag, i Arendal…

I dag har det vært fint vær med sol og temperaturen har vært nokså høy, med 18 grader. Men her i Arendal kom tåken midt på dagen, og forsvant ikke før nå på kvelden.

Det har til nå vært en veldig innholdsrik uke. Mandagen jobbet jeg jo, så reiste jeg til Havna hotell på Tjøme på tirsdagen der jeg deltok på rep.skap i FO Vestfold. Det var Uredde Stemmer som stå på planen på tirsdagen, og vi fikk jobbet en god del, og fikk laget en handlingsplan. På kvelden spiste vi en bedre middag, og som vanlig har de god mat på Havna.

På onsdagen skulle jeg jo vært med på møtet på Havna, men jeg fikk forespørsel om jeg kunne være vara/bisitter for regionstillitsvalgt ved lokale forhandlinger ( 2.3.4 forhandlinger) på regionskontoret. Jeg spiste derfor frokost på hotellet før jeg kjørte inn til byen og ble med på forhandlingene. Det var første gang jeg var med på forhandlinger, og jeg lærte ganske mye og det var en veldig nyttig erfaring. Vi ble sittende der til tre tiden, og vi var vel fornøyde med resultatet.

I dag tidlig ble jeg hentet ved halv ti tiden og vi kjørte så ned til Arendal, og Arendal Herregaard der jeg skal bli til i morgen. Hotellet er nokså fint, og inneholder bl.a spa avdeling. Det er ikke så veldig stort, men rommene er store og fine, og jeg ligger nå å surfer i en himmelseng. Lunchen vi fikk var utrolig god, så jeg håper de holder samme kvalitet på middagen vi skal spise nå halv åtte, da blir det veldig bra.

Ellers i dag har jeg sittet i møte fra halv ett til halv seks. Vi tok noen av de store sakene i dag, og tiden gikk som alltid. I morgen har vi møte frem til ett, så er det lunch til to, og så er det å kjøre tilbake til Larvik. Regner med at vi bruker mer enn to timer hjem i morgen, for det er sikkert litt fredagstrafikk.

Lørdag og søndag skal jeg jobbe dagvakter.

Et par bilder fra Havna på Tjøme fra tirsdagen

Litt av rommet mitt pÃ¥ Arendal Herregaard…