Mandag, ny uke nye muligheter…

I dag har det vært grått og trist ute og det har regnet i perioder. Solen skinte likevel litt på ettermiddagen. Max temperaturen har vært 14.7 grader.

Da var helgen over, og jeg slappet stort sett av etter fredagen. Det var litt sårt den første tiden, men det var skikkelig deilig å få ut den stenten, og nå vite at jeg ikke vil få noen nye nyresteinanfall ( i alle fall på en god stund). Søndagen var jeg i famileselskap oppe på Tagtvedt. Det var Svein som feiret bursdagen sin, og vi var vel en 18 stykker i alt i alt. Det ble servert lapskaus til middag og så var det kaker og slikt etterpå.

I dag var det tilbake på jobb, etter to uker med sykefravær nå etter operasjonen. Det var godt å være tilbake, men dagen gikk alt for fort (som vanlig). Fikk likevel gjort nokså mye fornuftig oppsummerte vi på slutten.

Nå er det fagforeningsmøter resten av uken for min del (ikke helt sant, jobber lørdag og søndag også da). I morgen skal jeg på FO Vestfold rep.skap og vi skal være på Havna Hotell på Tjøme. Skal sove over frem til onsdag. Så er det bare hjemom og re pakke baggen og sove, før jeg reise ned til Arendal på torsdags morgen. Der skal jeg være to dager på Arendal Herregaard. Da er det rep.skap i FO Bufetat klubben som står på programmet.

Nå blir det ikke bare kos, disse møtene varer ofte til sent på ettermiddag/kveld, og det er mye program, og vi ender så og si alltid opp med for liten tid. Så blir det jo en del kjøring også. Men det er mye interessant vi skal ta opp, og det er vel brukte dager.

Nei, nÃ¥ er det sengen for min del, skal tidlig opp i morgen. For se om jeg ikke skriver litt mens jeg er pÃ¥ «reise».