Lørdag, solplassen…

I dag har det vært sol og blå himmel, men det har ikke vært veldig varmt. Max temperaturen har vært 12 grader, og akkurat nå er det rundt 6 grader ute. Vinteren nærmer seg. I fjor kom den første snøen 21 oktober, og faller temperaturen som den har gjort i det siste, kommer den nok like tidlig i år.

Jeg har ikke skrevet på en stund, men det har heller ikke skjedd så mye spennende. Stort sett bare vært på jobb, og dagene har flydd avgårde.

I dag var jeg en liten tur ute på Solplassen for å hilse på Rikke og barna. Adnan er jo i Kosovo, men det var en stund siden jeg hadde sett dem nå, siden de har vært på ferie og jeg har jobbet mye. Arvena og Ariana var veldig glade for besøk så det var jo veldig hyggelig. Gutta var opptatt med dataen, og hadde ikke så mye tid. Fikk også middag, før det kom mer besøk. Therese, Vidar og barna der kom på besøk, og da ble det fart på barna også. Vi voksne ble stort sett sittende på kjøkkenet, mens barna fikk ut litt energi i stua.

Jeg reiste samtidig som Therese og Vidar litt over syv etter en veldig hyggelig dag ute på Solplassen, og etter det har jeg slappet av med en film her hjemme. Nå er det sengen for min del.

I morgen har jeg også fri, før det er jobb igjen på mandagen.