Tirsdag, fri…

I dag har det vært overskyet for det meste og det har vært nokså tunge mørke skyer på himmelen. Likevel har solen vært litt fremme, og max temperaturen har vært 13.1 grader.

Jeg har hatt fri i dag, men fikk ikke sove alt for lenge i dag. For Heidi ringte meg litt over åtte, og det er jo alt for tidlig for meg når jeg har fri. Slappet litt av etter det, men når jeg først er våken så er jeg våken, og sto derfor opp. Hadde ingen spesielle planer i dag utenom ett lege besøk ved halv to tiden.

Jeg holder fortsatt på å teste ut ulike medisiner for hodepinen og for å se om vi finner noen årsaker til dette. Jeg fører jo logg hver dag, og vi prøver å se etter sammenhenger, uten å helt finne noen klare sammenhenger. Jeg har vondt i hodet både når jeg har fri og er på jobb. Fikk et par nye ting jeg skal prøve ut den neste måneden nå, og ny time om ca en måned. Helsevesen koster penger, det er helt sikkert. Bare de siste to og en halv månedene jeg har testet ut ulike medisiner, samt tatt en del tester, har jeg nå kommet opp i 1500 kroner på egenandelskortet, og har vel betalt ca 2.300 kroner totalt. Men får fri kort fra neste måned regner jeg med, for et besøk hos legen + 3 migrene tabletter får meg lett over 1780 kroner.

Ellers i dag har jeg hatt besøk av Michelle, og jeg hentet henne ved tre tiden. Vi stoppet og tok med oss til McDonnalds mat, og ble sittende å prate en stund frem til seks tiden. Kjørte henne hjem etter det, og tok en liten tur inn og snakket litt med Ann Merete. Er jo ikke akkurat ofte jeg er der borte.

Etter at jeg kom hjem igjen har jeg kun sett litt på TV og er vel snart klar for sengen. Skal tidlig opp i morgen, for da er det personalmøte.