Torsdag, fri, Kongsberg, Skjerfheim…

I dag har det vært utrolig fint vær, solen har skint fra blå himmel, og det har vært en max temperatur på 17.4 grader.

Jeg har hatt fri i dag og sto opp ved ti tiden, siden jeg skulle opp til Skjerfheim for å levere en pc til en av de ansatte der oppe. Før jeg reiste hørte jeg med naboen min om hun skulle opp til Kongsberg i dag, og det skulle hun, og vi avtalte da at hun kunne sitte på opp. Er jo ikke så langt fra Skjerfheim til Kongsberg. Siden hun driver å øvelseskjører så kjørte hun stort sett hele veien opp til Kongsberg, og det gikk utrolig bra. Men så er det jo bare landvei opp til Kongsberg da, så ikke mye trafikk, rundkjøringer og lyskryss akkurat.

Jeg kjørte så til Skjerfheim, men han som skulle ha pcen var plutselig ikke der likevel, men var på ett kurs. Men fikk levert pcen på kontoret, og hilst på gamle kollegaer. Ble vel sittende der i en drøy halvtime, før jeg reiste tilbake til Larvik. Har ingen spesielle planer i dag, og regner med at jeg slapper av her hjemme utover kvelden.

Fikk fri i morgen, så skal ikke på jobb før på lørdagen, og det kan jeg jo ikke klage på. Alltid greit med litt ekstra fri.

313052