Mandag, fri, Stavern…

I dag har det vært lett overskyet med noen solglimt. Og som i går kom det noen dråper med regn ut på kvelden. Max temperaturen har vært 13.2 grader.

Jeg har hatt fri i dag og sto opp nokså sent, rundt tolv tiden. Startet dagen med å ta oppvasken fra helgen, før jeg spiste frokost. Gikk så igang med å rydde bort veden jeg hadde stående her oppe i leiligheten, og ryddet litt nede i vedkjelleren, og fikk kastet alle de tomme vedsekkene fra i vinter, samt noe annet søppel. Fant ut at jeg ikke hadde brukt mer enn 20 sekker ved i løpet av vinteren, og det kan jo stemme ut i fra hvor mye jeg har betalt i strømregninger denne vinteren. De to siste regningene har vært på over 3.000 kroner stykket, og får vel en regning på ca 2.500 kroner denne gangen. Neste vinter får jeg bli enda flinkere til å fyre med ved. Har jo to vedovner jeg kan bruke, så det skal ikke stå på mulighetene.

Dro opp på Grinda med søpla så jeg var kvitt den, og så handlet jeg noen små ting. Ikke lenge etter at jeg hadde kommet hjem ringte Kaja og ba meg på middag. Bjørn Gunnar var alene hjemme med barna i dag, og han trengte ett bilde av fasaden siden de prøver å selge leiligheten, så da ble jeg bedt på middag. Kaja var i storform, mens lille Markus var ikke helt i form. til middag sto det fiskegrateng og pasta på menyen og det var god mandags mat for min del. Blir jo ikke akkurat mye fisk på meg til tider her hjemme. (litt laks blir det jo da, og fiskekaker fra fiskeren).

Kom hjem igjen litt over syv, og har ingen planer for resten av kvelden. Har dessverre litt hodepine i dag, og den ser ikke ut til å slippe helt.

dsc_3168

dsc_3177

dsc_3201

dsc_3210

dsc_3209