Tirsdag, fortsatt ferie, tannlegen, Windows 8 M2…

I dag har det vært greit vær, solen har skint, men det har også vært skyet. Max temperaturen har vært på 16.8 grader, så kaldt har det ikke vært.

Jeg våknet tidlig som alltid, og har holdt på med diverse datating. En ny tidlig utgave av Windows 8 er lekket, og jeg måtte selvsagt teste denne. Helt lett skulle det ikke være, siden den ikke virket i på mine virtuelle pcer, men etter å ha fått tak i VirtualBox, så fikk jeg endelig installert Windows 8 Milestone 2.

Det er noen nyheter i den nye lekkasjen, og det er gøy å få se dem så tidlig som dette. Du kan se alle bildene fra testen min her på databloggen.com.

Her er et skjermbilde fra Milestone 2 versjonen av Windows 8:

Ved halv ett tiden reiste jeg til tannlegen, og det ble ingen god rapport derfra. Minst tre hull her og der som må borres, og ny time er satt opp om ca en måned. Har vært for dårlig med flourskyll og tanntråd, og det straffer seg bigtime. Lenge siden jeg har hatt så mange hull, men nå er det godt over ett år siden jeg var der sist da. Og billig blir det neppe.

Nei, nå er det et par TV opptak og så er det tidlig i seng i dag også. Holder på døgnstrukturen nå i ferien min, og det er veldig bra.