I dag har det vært fint vær, dog noen skyer, men likevel sol og en max temperatur på 16.5 grader.

Jeg våknet tidlig som alltid og tok livet med ro frem til ett tiden, da jeg var på verkstedet med bilen for å få på sommerdekkene. Har jo dekkene på dekkhotell, så det er enkelt å greit å få skiftet dem. Etter at det var gjort dro jeg å handlet litt, og etter det har jeg stort sett bare sett på noen TV opptak. Det har vært så mye pollen ute i dag at det ikke har vært noe morsomt å oppholde seg ute, så derfor den litt mer «kjipe» innedagen når det egentlig er fint vær.

Det går nå mot slutten av min ekstra lange påskeferie. På onsdag er det tilbake på jobb. Tiden har gått utrolig fort, men jeg traff jo virkelig med været og alt i påskeferien. Så er det bare å håpe at sommerferie gir like bra vær, og at sommeren blir god i år, i motsetning til i fjor.

Har pusset opp to av hjemmesidene mine de siste dagene. Hovedsiden myhken.com er pusset opp, sammen med webdesign.myhken.com. Resultatet ble som dette:

Kommentarer er stengt.