1.pÃ¥skedag…kjempe vær…

I dag har det vært nok en dag med kjempe fint vær, solen har skint fra blå himmel og max temperaturen har vært 18.3 grader i skyggen.

Jeg våknet nokså tidlig i dag, og startet dagen med å sette ut stolene mine i hagen, slik at jeg kunne få litt sol når solen kom dit. Det gjorde den rett over tolv, og jeg ble sittende ute noen timer. Siden jeg ikke hadde noe solkrem her hjemme ble jeg faktisk litt solbrent, men ikke så mye.

Gikk meg også en tur ned på stranda der jeg tok noen bilder, men det blåste en del mer nede ved vannet og det var ikke like varmt og deilig i bare shorts og t-skjorte. Så det ble bare en halvtimes tur.

Ved fire tiden laget jeg meg middag, og når jeg var ferdig med den og hadde spist, var det bare en liten solglipe igjen der jeg har stolene mine, så det ble ikke noe mer sol på meg.

Ellers har jeg holdt på med litt data i dag, prøver ut et nytt publiseringsverktøy som heter Drupal, og sitter å leker meg litt der. Greide å tulle det skikkelig til på en eller annen måte, så er nå på nettsted nummer to. Men det er jo bare en test da, så det gjør ingenting. Kan være jeg bytter ut selve myhken.com fra WordPress til Drupal innen kort tid, om jeg finner et tema jeg liker, og får den til å virke som jeg vil.

Har fortsatt fri hele uken, og satser på like fint vær. Har ingen spesielle planer, men får se om jeg ikke får dratt på noen besøk.

Her er noen bilder fra i dag: