Tirsdag, 22 timer pÃ¥ jobb…

I dag har det vært delvis skyet med sol. Men det har vært skikkelig kaldt. Akkurat nå er det minus 11.3 grader her i Larvik.

Ja jeg dro på jobb i går kl 14.30 og hadde planlagt en grei dag med et hjemmebesøk og en del papir arbeid. Men slik gikk det ikke, og det var fullt kjørt fra jeg kom til 06.30 i morges. Kan ikke skrive så mye om det, men var bl.a med politiet på leting, lett etter ungdom selv osv helt frem til tidlig morgen. Slik vakten min er skulle jeg jo ha sovet fra 00.00 til 07.00, men det gikk jo ikke da. Fikk et par timer i sengen, men fikk ikke sove, siden det hadde skjedd så mye og jeg tenkte på om det var noe jeg hadde glemt, eller noe vi kunne ha gjort på en annen måte. Så ved halv ti tiden var jeg i gang med kontorarbeidet, men da kjente jeg at jeg var nokså kjørt. Så fikk lov til å reise hjem, men kom meg ikke hjem før ved tolv tiden.

Her hjemme ble det et par telefoner, og jeg kom meg ikke i seng før ved to tiden, men da var jeg så overtrøtt at jeg ikke sov noe særlig.

Ved åtte tiden reiste jeg derfor bort til framhytta der vi skulle spille poker, men så trøtt jeg var gikk det ikke så særlig bra. Og jeg reiste hjem nå ved halv tolv tiden. Nå er det sengen, og så skal jeg sove lenge i morgen.

Feirer jo nyttårsaften på Tagtvedt i år sammen med familien Krueziu. Noe jeg gleder meg til.