Søndag,ferie…Nye McDonnalds glass

I dag har det vært litt skiftende vær. Det har vært mye skyer, men solen titter frem en gang i blant. Temperaturen er faktisk over 20 grader, så kaldt er det ikke.

Slik er værutsiktene for halve ferien min. Fortsatt ikke noe å hoppe i taket for. Til sammenligning fra samme tid i fjor så er det jo akkurat det samme været:

Værmeldingen fra 2011

Det blir jo litt vær prat når vi for fjerde år på rad ikke ser ut til å få en skikkelig sommer. Og jeg synes veldig synd på de som driver sesongbasert og er avhengig av litt godvær for å ha en god omsetning.

I går koste jeg meg med god mat og god drikke. Men fant ut at å drikke en hel flaske med rødvin fortsatt ikke er det lureste å gjøre for urinsyregikten. Ikke det at det har slått ut, men det verker både her og der, og det oppfører seg som om det vil komme et anfall. Leksen er alle fall lært: 2 glass rødvin er ok, mer enn det bare surr.

McDonnalds har i år også lansert nye Coca Cola glass. Denne gangen i forbindelse med OL i London nå i sommer. De siste årene har jo McDonnalds og Coca Cola laget glass i forskjellige farger, og hver uke har det vært en ny farge.

Denne gangen har de laget et helt klart glass med OL ringene på, og så får du med et armbånd i forskjellige farger, som skifter hver uke.

Uansett, for fjerde år på rad så har jeg kjøpt meg 12 Coca Cola glass fra McDonnals. Siden de har lik farge kjøpte jeg alle tolv nå. Armbåndene bryr jeg meg ikke om.

NÃ¥ ser det ut som om solen har forsvunnet igjen, og da er det jo perfekt vært til Ã¥ se en film eller to. Og faktisk stÃ¥ opp fra sengen…halv to pÃ¥ en søndag. Huff, livet er hardt om dagen. 😀