Søndag, vår, Hulu+ og Netflix USA.

I dag har det vært kjempe fint vær, solen har skint fra blå himmel og temperaturen ligger på 7 grader pluss.

Skriver ikke så ofte her på bloggen lengre. Men har fortsatt ikke bestemt meg for å slutte helt.

Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye. Har jobbet og det er vel det. De dagene jeg har hatt fri har jeg bare slappet av, sett på noen serier og filmer.

astrill

Det har jo vært mye snakk om den nye loven de ønsker å vedta her i Norge, som gjør det mulig for f.eks advokatfirmaer til å spore IP adresser som f.eks laster ned musikk eller filmer fra steder som ThePirateBay. Internet leverandører må da utlevere informasjonen om hvem som skjuler seg bak IP adressen. Så kan politiet beslaglegge utstyret ditt mens de undersøker, og det kan jo ta alt fra uker til måneder til år.

I den forbindelse har jeg bestemt meg for å teste ut ulike VPN løsninger. Dette er løsninger som hjelper til å skjule det virkelige IP adressen din, så det f.eks ser ut at du sitter på en pc i USA, Nederland eller lignende. I tillegg krypterer den datatrafikken din. Har testet en rekke løsninger, men den beste til nå er Astrill.

31hx4yW3BqL._SL500_AA300_.png Hulu-Plus

En annen fordel er også at du får tilgang til tjenester som normalt sett er sperret for norske brukere. Har derfor skaffet meg tilgang til HULU+ og Netflix USA. Hulu+ er en tjeneste som kun fungerer i USA som viser et enormt antall TV serier. alt fra splitter nye serier til gamle serier. Tjenesten koster $7.99 per måned, altså rundt 40 kroner.

Uten en VPN får du ikke sett innholdet i det hele tatt. Samme gjelder Netflix USA. Det er andre fordeler også med slike USA kontoer, det er mange muligheter til å kjøpe billige gavekort på nett, så prisen blir virkelig lav. F.eks fikk jeg 1.5 år med Hulu+ for $50 (ca 275 kr) og 12 måneder med Netflix for 110 kroner. Og det er billig.

Så det var jo en grei fordel med å skaffe seg VPN løsning. Har aldri brukt det før, men nå har jeg bestemt meg for å bare starte med å bruke det, uavhengig om om den nye loven blir vedtatt eller ikke. Ikke det at jeg driver med så mye så ulovlig nedlastning, men noen TV serier blir det jo innemellom. Men nå kan jeg jo faktisk se de fleste av dem enten på Hulu+ eller Netflix.