Onsdag, jobb…

I dag er det strålende vær ute, i solen er det plussgrader, mens i skyggen er det rundt en minus. Det kom jo litt snø her om dagen, og det smeltet litt og så frøys det på. Så det var veldig glatt ute i går i alle fall.

Siden jeg skrev sist så har det vært mye jobb og dagene har gått fort. Ikke nå om søndagen, men forrige var jeg oppe hos mamma og spiste en bedre middag. Det var jo morsdag, og fastelaven, så hun hadde invitert både meg og Trond opp.

Til hovedrett spiste vi andebryst med søtpotetmos og sopp. Det er utrolig godt. Til dessert var det nybakte boller med hjemmelaget syltetøy.

Jeg hadde arbeidshelg denne helgen, tidligvakt, så det er jo de lengste vaktene.

På mandag hadde jeg fri, og var da første oppe hos tannlegen der jeg måtte fikse ett hull. Etter det reiste jeg til Stavern der jeg skulle se på noe datating. Etter det tok jeg en tur til Adnan og Rikke. De minste var som alltid veldig glad for besøk. Ellers fikk jeg pratet mye med Rikke og det var en hyggelig kveld ute på Solplassen.

De reiser jo på ferie til helgen, så det blir noen uker til neste gang nå.

I dag er det kveldsvakt, samme i morgen, så en Adm vakt på fredag før jeg har fri i helgen. Og slik går dagene.