Tirsdag, på let etter Pan-STARRS

I dag har det vært en kjempe fint dag, solen har skint fra blå himmel og temperaturen har ligget på rundt 3-4 grader.

Jeg har hatt fri i dag og har egentlig fått gjort en del. Startet dagen med en hårklipp, det var lenge siden sist nå, så det trengtes. Etter det dro jeg ned for å vaske bilen, så var mer grå enn rød nå. Det tok litt over en time, så jeg gikk derfor hjem i finværet, slappet av her en times tid, før jeg gikk tilbake igjen.

Etter at jeg hentet bilen dro jeg en tur opp på China City der jeg hentet litt mat. Slappet så av med et par TV serier.

Så ved halv seks tiden dro jeg og Trond ned på stranda en tur for å ta bilder av solnedgangen, samt at vi skulle se om vi kunne se kometen Pan-STARRS. Etter å ha stått ute i over en time, kunne vi fastslå at vi ikke så noen komet. Så ikke noe til månen heller, som skulle gi oss en pekepinne på hvor kometen var. Trond gikk hjem til seg selv, mens jeg sto på brygga i over en time til for å se om jeg kunne ta noen stjernebilder og kanskje få øye på kometen. Det siste gjorde jeg ikke, men tok noen fine bilder da, synes jeg i alle fall selv.

Du kan se bildene mine her… (mitt-fotoalbum.com)

I morgen er det personalmøte, så har jeg fri igjen på torsdag, før jeg jobber hele helgen. Til uken er det jobb på tirsdag, så er det årsmøte i FO Vestfold onsdag og torsdag, før jeg jobber på fredagen.

DSC_1602 DSC_4168 DSC_4261 DSC_4276 DSC_4283 DSC_4301 DSC_4303 DSC_4304 DSC_4309 DSC_4312