Søndag, Solplassen…

I dag har det vært grått og overskyet for det meste, med noen få solglimt. Og nå utpå ettermiddagen begynte det å regne, og akkurat nå regner det ganske kraftig ute. Max temperaturen har vært 18.9 grader.

Jeg sto opp ved ti tiden i dag, og etter litt frokost og et par TV opptak reiste jeg ut til Solplassen ved tolv tiden. Adnan var som vanlig på jobb nede, men det var stille da jeg kom så vi ble sittende utenfor. Ikke akkurat varmt, men det var greit nok. Ariana skulle sove, mens de andre barna var ute å lekte.

Etter en times tid kom Adnan ut med Ariana, for hun hadde ikke villet sove. Arvena kom også og ble stort sett værende sammen med oss ute. Det ble restaurant mat på meg  i dag også, og i dag ble det kyllingwok. Og maten var god som alltid. Etter maten satt vi litt ute, frem til det begynte å små regne litt og da gikk vi opp. Ble sittende å prate med Rikke mens hun brettet klær osv, og så måtte jeg jo gi litt oppmerksomhet til barna også. Arvena skal jo stort sett alltid sitte rett ved siden av, og er veldig glad når hun får spille på telefonen min. Ariana vil jo også sitte ved siden av, og begge blir sjalu på hverandre. Så litt krangling blir det alltid. I tillegg var Ariana super trøtt siden hun ikke sov noe på dagen, så Rikke måtte legge henne en times tid ved fire tiden.

Ved seks tiden reiste jeg hjem, og etter det har det blitt en film, og så blir det nok tidlig seng på meg. I morgen venter jobben, og helgen er over for denne gang.

Her er noen bilder fra dagen…her er finner du resten ( http://mitt-fotoalbum.com )

Is må man ha, og ei blid Ariana er fornøyd

Her er søstrene Krueziu

Hvem er den sterkeste jenta på Solplassen tro?