Lørdag, fri, datafix…

I dag har det vært passe vær, men det har blåst litt og det har vært en del skyer på himmelen. Max temperaturen har vært 19.7 grader.

I går var jeg på jobb frem til tre tiden, og så slappet jeg av her hjemme før jeg fikk noen folk på besøk ved syv tiden.

Vi hadde en runde poker her hjemme, og Terje, Geir Arne, Stappen, Marcus og Quterio ble med. Flertallet skulle ut etter pokeren, så det ble bare en runde. Og ved halv tolv tiden dro de som skulle ut på byen. Terje og Geir Arne ble sittende litt lengre, men dro ved halv ett tiden.

Etter det ryddet jeg opp og vasket badet, og så var det sengen for min del. I dag sto jeg opp ved ti tiden og laget meg frokost, før jeg dro opp på Elkjøp der jeg kjøpte noe utstyr jeg skulle montere opp ute i Stavern. Jobben tok ca en times tid, og alt fungerte greit, og ingen ting er bedre enn det.

Fikk litt mere jobb også, siden de ønsker å få tatt backup etc, så skal handle inn et par disker og ta backup til uken.

Her hjemme har jeg fått vasket noen klær og ellers bare slappet av. Ingen spesielle planer for helgen, men får se om de er hjemme på Solplassen i morgen, og om det passer tar jeg nok en liten tur ut dit.