Fredag..

I dag har det regnet i perioder og ellers har det vært grått og trist. Utpå kvelden tittet solen så vidt frem. Max temperaturen har vært 14.2 grader.

Har ikke skrevet så mye i det siste, og det har heller ikke skjedd så mye i det siste. Vært på jobb, og ellers ikke gjort noe spennende.

I dag skulle jeg ha vært på jobb, men da klokken ringte var jeg super trøtt, samtidig som jeg hadde skikkelig hodepine. Så ringte jobben for å høre om jeg kunne ta meg fri, hadde kontordag, så det skulle være nok folk uten meg. Og det var det, så da tok jeg det som avspasering.

Eneste var at jeg hadde helt glemt et møte i Tønsberg i dag, styremøte i fagforeningen, men heldigvis ringte regionstillitsvalgt meg og fortalte at de tre andre som skulle på møtet hadde avlyst. Og det passet jo bra, siden jeg hadde glemt hele møte. Men mens jeg snakket i telefonen, ringte de som jeg kjøper ved av meg, og fortalte at de akkurat hadde levert meg ved.

Det som var kjipt denne gangen var at de hadde lagt veden på motsatt side av der den skulle, og det etter at jeg hadde fortalt dem hvor de skulle legge den i går. I stedet for porten til hagen, hadde de lagt veden ved en garasjeport, som gjorde jobben med å få veden i hus mye tyngre. Nå måtte vi bære veden rundt hele huset, inn porten, inn i gangen, ned kjellertrappen og inn der jeg har veden.

Fikk hjelp av Trond og vi brukte vel et par timer alt i alt. Det regnet hele tiden, så alt ble vått, og det var ekstra tungt siden vi måtte bære så mye lengre enn vanlig. Men uansett, veden er nå i hus, og jeg er klar for vinteren (eller, ER ikke klar for vinter, men har i alle fall ved for vinteren).

I morgen er det bursdag for Kaja, og den skal være oppe på Tagtvedt. Ellers har jeg ingen planer for helgen. På mandag skal jeg til Drammen på et fagforeningsmøte, og så er det jobb resten av uken.