Søndag, Solplassen…

I dag har det vært fint vær ute, solen har skint, men det har ikke vært så veldig varmt, rundt ti grader.

Jeg sto opp ved elleve tiden og surret rundt her hjemme frem til to tiden. Da kom jeg meg i dusjen og så bestilte jeg litt kinamat, som jeg tok med meg ut til Solplassen. Kjøpte jo selvsagt med mat til Rikke og Adnan også. Jeg får jo alltid middag der ute, så denne gangen var det min tur å spandere mat.

Ute på Solplassen var jo Adnan på jobb, så vi spiste nede i Restauranten. Det var ikke så mange folk der, så det gikk helt fint. Om ikke kunne jo noen lurt på hvordan vi kunne spise kinamat, som ikke sto på menyen.

Etter det gikk vi opp der det ble litt herjing med barna som alltid. Kjekt med et levende klatrestativ. Arvena var ute en stund, så det var Ariana som fikk oppmerksomheten først i alle fall. Når Arvena kom hjem, så ble det litt krangling mellom de to minste, for deling er jo ikke noe de ønsker å trene på. Men det løste seg som alltid.

Gutta kom og gikk, så det var ikke så mye jeg til dem før utpå kvelden. Adnan sluttet på jobb ved syv tiden, men forsvant ut ikke så lenge etter over til Johnny og Grethe. Jeg tok meg en liten tur dit litt over åtte jeg også, og ble sittende frem til ti, da jeg måtte dra siden jeg skal opp tidlig i morgen. Men det var veldig hyggelig der, og diskusjonen rundt mye nytting og kanskje litt mindre nyttig gikk høyt. Og det er jo morsomt når folk har litt ulike synspunkter på ting.

Rebecca satt på gjennom skogen, og så kjørte jeg hjem til Larvik igjen. Ellers fikk vi planlagt 17.mai litt i dag, når jeg skal komme utover og fordeling med barn osv. Så det gleder jeg meg til, nok en hyggelig 17.mai feiring ute i Stavern, denne gangen med fire barn.

Her kommer noen bilder fra i dag, en av de første gangene i år jeg har husket på å ta med Nikon D80 kameraet, og faktisk har strøm på det.

Resten finner du her i morgen….. (http://mitt-fotoalbum.com)