Fredag, jobb, helg (ikke helt)

I dag har det vært overskyet, med noe sol i perioder. Men det har langt fra vært så varmt som det har vært de siste to dagene. Da har det vært shorts vær, men nå i dag har temperaturen vært på 13.6 grader.

I går hadde jeg fri, og jeg slappet av her hjemme for det meste. I dag har jeg vært på dagvakt og det skal jeg i morgen også. Har byttet lørdagen jeg skulle hatt neste helg, mot lørdagen i morgen. Men tror det er et greit bytte. Slipper i alle fall å jobbe kveld til 23.30 for å så begynne 08.30 dagen etter.

Ikke så mye annet spennende som skjer, så ikke så mye mer å skrive.

Når det er sommer ute, må jeg jo selvsagt lage min sommersalat.

Den består av agurk, cherry tomater, rødløk, fetaost og den beste olje/eddik dressingen som finnes på markedet; nemlig Wish-Bone Italian dressing. Den fåes bl.a på Meny, koster litt (ca 35 kr) men er utrolig god. Syrlig med masse urter og olje. Absolutt å anbefale.

Og hva er bedre sammen med salaten min enn Kylling og Kalkun grillspyd fra Prior. Trenger ikke noe annet tilbehør enn salaten til dette, og så utrolig godt. Synes nå jeg i alle fall.