Torsdag, fri, regn…

Ute regner det og det har det gjort stort sett hele dagen. Temperaturen ligger på rundt 7.5 grader, så direkte varmt kan jeg ikke si at det er.

Ja uken går fort, og det er torsdag allerede. Jeg har jo jobbet på mandagen og i går, og skal jobbe i morgen og på søndag. I dag har jeg ingen planer, eller, planen er å bare holde seg her hjemme og se på filmer og ta livet med ro.

I dag er det en uke til 17.mai og i år skal jeg feire ute i Stavern, som jeg har gjort de siste årene, med unntak i fjor, da jeg måtte jobbe. Det store spørsmålet frem mot 17.mai er jo været. Og frem til nå har det ikke sett helt lovende ut, med en værmelding som sier regn. Men i dag har de oppdatert værmeldingen, og nå er det sol med spredte skyer. Og får jo virkelig håpe at det blir tilfelle. Det er jo utrolig kjedelig med regn på en dag som det.

Ellers har jeg kjøpt meg et nytt minnekort til Nikon D80 kameraet mitt. Oppgraderte fra 16 GB til 32 GB. Tenkte å kanskje ta bildene på 17 mai i både .raw format og .jpg format. Og da trenger jeg litt plass. Oppgraderte også 8 GB kortet i kompaktkameraet mitt, til 16 GB. Bruker jo det mest til litt filming og når jeg ikke gidder å drasse på D80 kameraet. Prisen for disse to kortene kom på 444 kroner, så ikke dyrt akkurat.

Ellers har Microsoft kommet ut med en rekke oppdateringer i natt, så jeg har brukt litt tid på å oppdatere alle mine fysiske pcer, samt mine virtuelle pcer som kjører 25/7/365. Det tar litt tid totaltsett, og disse oppdateringene krevde omstart, så jeg måtte ta ned de virtuelle serverene for å restarte hovedserverene.