Torsdag, fri…

I dag har det vært sol og ikke alt for kaldt, bare rundt en minus.

2013-02-05 17.26.53

Har hatt fri i dag og var ute å hjalp til med noe datating en time og så handlet litt, utover det har jeg ikke gjort mye.

Mandag var jeg jo på jobb. Så reiste jeg ned til Kristiansand på tirsdag. Det var årsmøte i FO Bufetat klubben og vi lå på Hotell Norge i Kristiansand sentrum. Det var et helt greit hotell, men ikke det beste jeg har bodd på. Men maten var god så skal ikke klage alt for mye.

Vi var 19 stykker og det er vel sånn ca det vi pleier å ligge på. Det var mange viktige og store saker, så vi fikk som vanlig litt dårlig tid på slutten. Men vi fikk gjort det vi skulle da. Bl.a var det valg i år, og jeg ble gjenvalgt som styremedlem og i valgkomiteen. Så det var jo hyggelig.

Møtet varte til ett tiden på onsdag. Som avslutning hadde vi lederen for RVTS som snakket om hva de driver med og kurs de holder fremover. Så etter en kjapp lunch gikk turen hjemover igjen. 3 timer tar kjøreturen, men vi var fire stykker i bilen så vi fikk pratet en del, og da gikk jo tiden mye raskere.

Skulle egentlig ha vært på jobb i morgen, men har greid å snike til meg en feriedag, så da skal jeg ikke på jobb igjen før på mandag. På søndag skal jeg på middag oppe hos mamma og det blir jo hyggelig. Utover det har jeg ingen planer for helgen.

2013-02-05 12.48.54