Onsdag, jobb…

Ute skinner solen, men det blåser kraftig, og det er ikke skyfritt. Temperaturen ligger på 6.5 grader.

I går jobbet jeg kveldsvakt og det skal jeg gjøre i dag også. Så det blir ikke så mye tid før jobb nå på dagen. Var oppe ved ni tiden, men har holdt på med noen oppdateringer av hjemmesidene og da har tiden gått.

I går oppdaget jeg et problem på VPS4, som er hovedserveren til alle hjemmesidene mine. Backup serveren var oppe, men ikke alle sidene fungerte som de skulle. Flyttet derfor backup sidene fra et delt webhotell til en test VPS jeg hadde satt opp i en annen forbindelse, og har brukt noen timer i dag og noen i går for å få alt til å fungere. Og nå er alt endelig som det skal.

Jeg er ikke de eneste som har hatt problemer med hjemmesidene de siste dagene. I går ble selvangivelsen for 2010 lagt ut på nett, men det er ikke så mange som har fått sett den enda. For hele Altinn gikk ned ved åtte tiden i går morges, og er fortsatt nede. Alt man får er denne meldingen:

Altinn har jo gått ned de siste årene på samme tid, men nedetiden har ikke vært så lang noen gang. Og det på et system som skal takle noen hundretusner på en gang. Så det er bare å vente. Er litt spendt på oppgjøret denne gangen, tror jeg får en baksmell på rundt 3-4.000 kroner. Pleier jo å være slik, et år får jeg penger igjen, neste år skylder jeg rundt 3-4.000 kroner. Så lenge det ikke er mer enn det, så går det bra.

I morgen skal jeg til Hokksund en tur på styremøte i FO Bufetat Reg. sør. Litt usikker på hvor lenge møtet varer men det begynner 09.30 i alle fall. På fredag jobber jeg dagvakt, og så har jeg fri i helgen.