Mandag, fri…

I dag begynte dagen med sol og fint vær, men så kom skyene og det har vært overskyet stort sett resten av dagen. Max temperaturen har vært på hele 9.2 grader, så snøen smelter raskt nå. Men det er fortsatt frost på natten, og jeg har skrapet bilen etter hver vakt på jobben i helgen.

Ja jeg har jobbet hele helgen, og har hatt kveldsvakter. Fredag var det 14.30 til 23.30, så 17.30 til 02.00 på lørdag og 17.30 til 23.30 i går. Helgen har gått utrolig fort, og jeg har fått gjort en del, så er fornøyd. Dette var jo første fulle helg jeg hadde etter jeg kom tilbake i januar.

I dag begynte jeg dagen på sykehuset, der jeg skulle sjekke benet mitt hos en ortoped. Jeg ble jo henvist i november, da jeg hadde mye smerter, men det tar jo tid, så timen fikk jeg først nå. Og nå har jeg jo ikke vondt, så det ble et kort besøk, og ikke noe de skulle gjøre noe mer med. Så er jo en fin strategi, la folk vente, så går det over. Men jeg skal jo ikke klage over at det har løst seg da, det beste er jo at ting løser seg av seg selv. Etter det hadde jeg en avtale fra to til tre. Etter den avtalen reiste jeg en tur på Nordbyen der jeg kjøpte noen nye piquer.

Nå er det middag, og så skal jeg en tur til Veldre og Bjørn Gunnar med familie ved syv tiden. I morgen og onsdag er det kveldsvakter, så har jeg egentlig fri på torsdag, men da skal jeg på et styremøte i Hokksund. Så er det dagvakt igjen på fredagen.