Torsdag, Hokksund, Solplassen…

I dag har det vært greit vær, sol med noen skyer. Max temperaturen har vært hele 13.2 grader i dag, så våren nærmer seg.

Jeg startet dagen tidlig, og reiste til Hokksund ved kvart på åtte tiden. Jeg skulle på styremøte i FO reg. sør og denne gangen var møtet lagt til Hokksund UFS. Jeg kom opp dit med et kvarter igjen, så hadde beregnet tiden greit. GPSen hjalp meg siste stykket til selve møtestedet for der hadde jeg ikke vært før.

Det ble et bra møte og vi var ferdig litt over tolv. Kjørte så hjem igjen, men stoppet innom Sandefjord der jeg kjøpte seks nye piquer og to nye gensere. Sommer utvalget har kommet, og jeg har begynt å kjøpe litt mer farger, så nå har jeg litt fremover. Her hjemme slappet jeg av litt før jeg kjørte ut til Solplassen ved halv fire tiden.

Adnan og Rikke var hjemme da jeg kom, og i dag sto begge for middagen. Det var laks med poteter og en utrolig god saus, og maten smakte kjempe godt som alltid. Mens de laget middagen var jeg et levende klatrestativ for barna, og alle fire skulle klatre og herje, så jeg var helt svett etterpå. De fire greier å herje litt for å si det slik.

Etter maten var de roligere, og det ble stort sett Ariana som skulle ha oppmerksomheten. Adnan reiste på trening og jeg ble sittende å prate med Rikke og leke litt med barna frem til de skulle i seng. Reiste hjem litt før ni, og nå skal jeg se ett TV opptak, og så er det sengen. Skal ha tidligvakt i morgen.

Her er noen bilder fra dagen:

Var over en måned siden jeg hadde sett Ariana, og hun går som bare det og veldig fornøyd med litt besøk.

Her leker Arvena og Ariana fint sammen…

Her er Adnan i gang med bleieskift…eller kun ny bleie da, Rikke hadde vasket og gjort henne klar.

Her har hun funnet litt aske ved peisen, og det mÃ¥tte jo hun smake pÃ¥…

Brytere er spennende og her hjelper storebror til…

Arvena ble for trøtt og sovnet pÃ¥ sofaen…ser ikke sÃ¥ behagelig ut, men hun sov godt i alle fall 😀