Mandag, fri, film…

I dag har det vært skikkelig høst vær, det har blåst ganske kraftig og det har regnet kraftig i perioder. Max temperaturen har vært 12.8 grader.

Jeg har jo jobbet helgen, og var hjemme ved ni tiden i dag morges. Helgen har gått fort, jeg har blant annet malt to ungdomsrom sammen med en av ungdommene, og det tok noen timer. Og jeg har jo ikke akkurat malt mest i livet mitt, men det så nokså greit ut. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende, men en helt grei helg. Har vært nokså forkjølet hele helgen, så det har trukket litt ned.

Da jeg kom hjem var jeg nokså trøtt etter å ha sovet bare et par timer i natt, så jeg la meg litt, og sov faktisk til tolv tiden. Etter det har jeg sett noen TV opptak og et par filmer.

I morgen skal jeg bytte dekk klokken 09.30, så skal jeg en tur på jobben ved tolv tiden, for det er andregangs intervjuer på kontorsjef stillingen. Så er det jobb på onsdag, torsdag og fredag.

Oslo Børs steg nesten 8% i dag, så det går skikkelig opp og ned om dagen. Og børsen er nå på 250 poeng igjen. OG det ser ut som det kan bli en ny dag med oppgang i morgen ut i fra at USA børsen har steget nesten 4% nå ved ti tiden.

Olje prisen har også steget de siste dagene og er over 70 dollar fatet igjen.

Her er filmene jeg har sett i dag; Get Smart var morsom, men ikke super bra. Helt grei faktisk. Wanted var noe spesiell, men likevel noe action fylt og spennende.