Torsdag, intervjuer, fri…

Det har vært delvis overskyet i dag, og max temperaturen har vært 10.8 grader.

Jeg hadde jo egentlig fri i dag, men skulle være med på jobb intervjuene av de som hadde søkt på nattvaktstillingen. Intervjuene gikk greit og var ferdig rundt halv tolv. Etter det satt vi og oppsumerte litt før jeg reiste hjem.

Etter at jeg kom hjem har jeg sett noen TV opptak og en film, og ellers slappet av. Morgendagen blir en lang dag, først jobb intervju klokken ti, som varer til tolv, så er det kun to og en halv time før vakten min starter og jeg blir da på jobb helt frem til 20.30 på lørdagen.

Oslo Børs gikk på nok en smell i dag, og falt nesten 8% og nærmer seg fort 200 grensen. Samtidig faller oljeprisen til rundt $66/fatet, og børsene rundt omkring i Europa, Asia faller også. Men det kan se ut som om at børsen i USA stiger noe i dag, og det kan jo virke positivt på Oslo Børs i morgen.