Tirsdag, jobb intervjuer, fri…

I dag har det vært skiftende vær, sol og skyet. Max temperaturen har vært 12.7 grader

Jeg startet dagen med ett dekkskifte hos Gjermundsen før jeg reiste bort på Gokstad ved halv tolv tiden. I dag skulle to personer på annengangs intervju til kontorsjef stillingen. Etter intervjuene ble vi sittende å oppsummere litt før jeg reiste ved tre tiden.

Her hjemme har jeg kun sett noen TV opptak, spist middag og hatt besøk av mamma en tur, som skulle hente noe. I morgen har jeg en lang dag, med personalmøte først på dagen fra 08.30 til 14.00 og så jobb fra 14.30 til 22.30.

Oslo Børs steg med 2.67% i dag, og det er tredje dagen på rad børsen stiger nå. På den andre side faller oljeprisen til 68 dollar fatet i dag, og Dollar og Euro prisene har steget markant den siste tiden.