I dag har det vært skyet og ikke alt for varmt ute. Nå i kveld har det regnet litt.

Jeg har slappet av i dag, sto ikke opp av senga før tolv tiden. Da dro jeg og handlet litt før jeg fortsatte med å lage noen hjemmesider for ett firma Marcus jobber for. De hadde noen gamle sider, men nå oppdaterer jeg sidene til WordPress og lager dem slik at de er lette å redigere for de som har den jobben. Fordelen med WordPress er at man kan redigere sidene fra hvor som helst i hele verden, og slipper å være avhengig av et enkelt program eller pc for webredigering. Må nok bruke noen timer til før sidene er helt ferdig, siden de skal være på både Norsk og Engelsk.

Ellers har jeg sett på en del filmer i dag. Den første er Resident Evil: Apocalypse, videre har jeg sett; Wallander – Pyramiden, People VS Larry Flynt og til slutt Resident Evil: Extinction. Den siste filmen kommer på kino 30. november, men er allerede på DVD i utlandet. Den var egentlig utrolig bra om du har likt de forrige, så kommer du absolutt til å like denne. Mye kule spesialeffekter, råe scener og mye action. Selvsagt noe overdrevet, men det er jo hele vitsen.. dra på kino og se den, eller vent til den kommer på DVD, men den er verdt å se uansett!!

Har også fikset en bærbar pc for Ilir. Pc’en hadde fått ett virus som hadde slettet hele disken. Med hjelp av diverse programmer som Acronis True Image 9 (for å ta en backup av hele disken til serveren min) og R-Studio ver 4 (for å så redde dataen fra backup filen jeg hadde tatt) greide jeg å få tilbake all dataen som var viktig (som bilder, dokumenter osv). Det tok noen timer, men mye av tiden var venting på at data ble overført. I alle fall har jeg lært noe nytt i dag, og kan nå redde data fra slettete disker uten særlig problemer.

Kommentarer er stengt.