Torsdag, kveldsvakt…

I dag har det også vært sol og pent vær, og max temperaturen har vært 4.9 grader.

Jeg har jobbet kveldsvakt i dag, og tiden har gått utrolig fort. Har jo begynt å forberede meg på at jeg kanskje får en ny ungdom om ikke alt for lenge, og det blir en del jobb i forhold til det. Skal på jobb i morgen en liten tur for å møte den nye ungdommen, som kommer på besøk for første gang. Så det blir en spennende tid fremover, med mye arbeid, men det er jo bare bra.

Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt i dag, sto opp sent, og dro rett på jobb, og nå skal jeg snart legge meg.

Oslo Børs gikk på en skikkelig smell i dag, etter den pene oppgangen den siste tiden. Børsen falt ed hele 9.95%. Børsene i Europa og USA falt også kraftig. Mye av årsaken til det store fallet på børsen her i Norge, er oljeprisen, som nå ligger på rundt $57/fatet.