Fredag, jobb, kino…

I dag har det regnet stort sett hele dage, og det har regnet kraftig i perioder. Max temperaturen har vært 3.7 grader.

Jeg hadde jo egentlig fri i dag, men skulle møte en eventuelt ny ungdom, og var derfor med på første møte på Gokstad. Møtet varte i ca to timer og var et veldig bra og informativt møte. Så er godt fornøyd med denne dagen.

Ellers er det nok av ting Ã¥ ta tak i og folk Ã¥ snakke med, sÃ¥ kom meg ikke hjem før ved fire tiden. Etter at jeg hadde spist ble det litt mer «jobb» med et par telefoner ang jobbting, og vips gikk det to nye timer.

Ved halv ni tiden dro jeg bort til Munken der jeg skulle møte Anette og Knut Magne. Vi skulle se den nye James Bond filmen, og det var Norgespremiere i dag. Og for en gangs skyld var det faktisk nesten fullt på Munken. Heldigvis hadde Anette bestilt billetter i går, så vi fikk plass. Filmen var bra den, og skjønner ikke helt hvorfor noen anmeldere har kritisert filmen. Nok av action og helt i tråd med konseptet James Bond.

Nå har jeg fri hele helgen, og egentlig hele uken med unntak av onsdag. Så jobber jeg helgen. Likevel blir det nok noe jobb til uken utover det som er planlagt, men slik er livet. Kan ikke ha fri hele tiden heller. Fant også ut at jeg var plassert feil i forhold til lønn nok en gang, og skal faktisk opp enda ett lønnstrinn. Så når jeg regner med de sentrale tilleggene har jeg nå gått opp hele 44.700 kroner i årslønn siden juli.