Torsdag, jobb, Solplassen…

I dag har det vært både fint vær, og regnevær med torden. Max temperaturen har vært 20.1 grader.

Jeg har vært på jobb i dag og hadde dagvakt. Jeg kjente at jeg var sliten og trøtt etter turen og var virkelig ikke motivert til å dra på jobb i dag. Men jeg sto opp og kom meg på jobb. Der var det nok å gjøre og hele dagen gikk bort uten at jeg egentlig fikk gjort det jeg skulle. Men har fått vært sammen med ungdommene en del, så er passe fornøyd likevel.

Etter jobb dro jeg til Torp for å hente nettverkskortet til pcen til Adnan og Rikke og reiste så rett ut til Solplassen. Fikk pcen på nett, men internett var nokså tregt der og jeg skulle laste ned alle oppdateringer til Vista og Office siden SP1. Dro derfor hjemmom for å hente en CD med de fleste oppdateringene på, men likevel måtte jeg laste ned et par hundre MB. Det har tatt sin tid på den linja, og selvsagt fikk jeg en feil da alle oppdateringene var installert, og pcen sa da at den la tilbake og fjernet de siste endringene. Så da måtte jeg laste ned 19 nye oppdateringer.

Har spist middag der ute i dag, og i dag hadde Rikke laget lammegryte noe som var utrolig godt. Barna var aktive som alltid, og jeg har måtte lese kaptein sabeltann boken for Arvene 40 ganger. Så fort jeg kommer ut så er det jo bare kaptein sabeltann som hun er opptatt av. Dro derfra ved ti tiden, for da var det meste ferdig. Så nå tror jeg pcen skal fungere bra fremover.

Og nå er det sengen, for jeg skal opp 05.45 i morgen også.