Onsdag, tilbake fra tur

I dag har det vært strålende vær, men vi har ikke nytt det fine været så veldig. Max temperaturen har vært 20.2 grader.

Jeg har jo vært på en hytte siden mandagen. Det kom ganske brått på for å si det slik. En halv time før jeg skulle på jobb ringer sjefen og sier at jeg har fått grønt lys på å dra på tur. Jeg var nokså sikker på at jeg ikke kom til å dra på tur på mandagen, men fortet meg likevel og pakket ned en del saker i tursekken, og så dro jeg på jobb. Ikke lenge etter var turen faktum, og jeg og en til måtte reise på tur.

Hytten ligger fint ved et vann og den har strøm og et kjøleskap, men det er det. Skikkelig utedo, ikke dusj eller annet baderoms mulighet, men den har vann i springen på kjøkkenet da. Og det er en komfyr der, så vi har fått laget mat, dog det har vært veldig enkel mat disse tre dagene.

I går fikk jeg som jeg skrev en mulighet til å reise hjemom en tur for å hente noen ting. Jeg reiste da før ungdommen hadde stått opp, og lot også det andre personalet få sove litt lengre. Fikk da dusjet her hjemme. Det fikk jeg ikke i dag, og da jeg kom hjem var det deilig å få dusjet. Og nå er det snart sengen, for jeg skal opp igjen 05.45 for jeg har dagvakt i morgen og på fredag.