Torsdag, jobb, fri en uke…

I dag har det vært nokså fint vær, solen har skint, men det har vært en del skyer. Max temperaturen har vært 21.4 grader.

Jeg har vært på jobb i dag og jobbet fra 07.30 frem til kvart over fire. Dagen i dag gikk med til møter og planlegging. Først hadde jeg et møte med Fagteam i Tønsberg fra 09.00 og frem til 11.00 tiden. Da jeg kom tilbake holdt jeg på med vaktoppdekking og planlegging for de neste dagene, før jeg måtte i ett nytt møte. Da jeg egentlig skulle dra hjem, måtte jeg skrive ett notat med planleggingen osv, og kom meg derfor ikke hjem før kvart over fire.

Men, nå har jeg fri frem til neste fredag. Med ett unntak, personal møtet på onsdagen. I morgen skal jeg til Bjørn Gunnar en tur, skal hjelpe dem med noe pc problemer, og så skal jeg spise middag der.

Regner med at jeg skal skrive under på kontrakten til leiligheten i løpet av helgen, og jeg skal opp å handle hvitevarer på Elkjøp i morgen. Det som skal handles er; Vaskemaskin, Kjøleskap (kombi skap), komfyr (keramisk topp) og mikrobølgeovn. Skulle gjerne hatt oppvaskmaskin også, men det var ikke mulig å få plass til den på kjøkkenet.

Nei, nå er det sengen, har vært oppe siden 05.45 i dag, så kjenner jeg er nokså gåen. God natt!