Fredag, fri, middag hos BGV m/fam.

I dag har det vært nokså fint vær, solen har skint stort sett hele dagen, men det har vært en del skyer. Max temperaturen har vært 19.5 grader i dag.

Jeg har jo fri en uke nå, og planen var at jeg skulle sove lenge i dag. Men selvsagt våkner jeg ved åtte tiden og fikk ikke sove skikkelig etter det. Men sto ikke opp av sengen før halv elleve tiden. Etter det dro jeg ut og handlet litt, før jeg dro opp på Elkjøp der jeg kjøpte Kjøleskap (kombi skap), komfyr, vaskemaskin og mikrobølgeovn. På internett hadde jeg kommet til en total pris på 11.500 kroner med frakt. Og da passet jeg på å velge produkter som det ikke sto internett pris på. Men i butikken var de selvsagt tomme for et par av tingene, og med ukjent ankomst dato var det vanskelig å ta sjansen. Kjøleskapet kom ikke på hovedlageret før 1. september, og hadde gått 500 kroner opp i pris. Vaskemaskinen var heller ikke på lager, og hadde gått opp 700 kroner i pris. Mikrobølge ovnen var de helt tomme for, og jeg måtte velge en som kostet 300 kroner mer. Og frakten ble også 300 kroner dyrerer. Kun ovnen fikk jeg til den prisen jeg så på nett. Så alt i alt kom det på 13.200 kroner, nesten 2000 mer enn jeg regnet med.

Men alt er nå bestilt og skal leveres 8 september på døren.

Ved halv fem tiden dro jeg ut til Bjørn Gunnar, Stine, Kaja og Markus der jeg var bedt på middag. Stine hadde laget hjemmelaget pizza og det var som vanlig kjempe godt. Bodil var også der en tur. Kaja hadde jo bursdag for ikke så lenge siden, så jeg kjøpte med en liten gave, og en liten ting til Markus på Extra leker. Og de to små leke hundene jeg kjøpte til Kaja falt i smak.

Jeg skulle også se på noen pc problemer, og pcen slet litt med trojanske hester og adware. Fikk bort det meste, men en trojaner fikk jeg ikke bort uansett. Men jeg fikk det under kontroll, så det ser ut som det går bra nå. I tillegg fikk jeg tatt sikkerhetskopi av alle bilder og dokumenter til en ekstern harddisk som de hadde kjøpt, så de ikke mister alt om pcen tar kvelden. Dro derfra ved ni tiden.