Torsdag, jobb

I dag har det vært nokså pent vær, med sol og blå himmel til tider. Men det ble overskyet utover dagen. Det er fortsatt nokså kaldt, og i natt var temperaturen nede i minus 14. Akkurat nå er den minus 6.5

Jeg har vært på jobben i dag og det har vært en innholdsrik dag og det endte opp med to timer overtid. Men det var egentlig helt greit. Har dagvakt i morgen også, så har jeg fri i helgen.

I går var jeg jo på seminar i Stavern og det ble en dag med mye informasjon og en del nyttig fagstoff som jeg tar med meg videre. Ellers er det ikke mye som skjer. Når jeg jobber dagvakt er jeg jo nokså trøtt og sliten på ettermiddagen, men har likevel fått sett en film.

Nå skal jeg legge meg om ikke alt for lenge, for skal prøve å være flink i dag. I går fikk jeg ikke lagt meg før nesten tolv, og det er alt for sent når jeg skal opp 05.45.