Tirsdag, seminar i Stavern

I dag begynte det med sol og nokså fint vær, men det skyet fort til og det ble nokså kaldt. Nå på kvelden har det også snødd litt.

Jeg er tilbake på jobb etter en skikkelig runde med forkjølelse med litt ekstra (uten å gå i detaljer) og i dag og i morgen oppholder jeg med i Stavern på Justissektorens kurs- og øvingssenter (JKØ). Den gamle militær leieren i Stavern.

Vi har et «oppstarts» seminar over to dager og det hele begynte klokken ti. Det er en blanding av informasjon om diverse ting for JUFS og andre innspill fra ansatte etc. Vi hadde bl.a en teambuilder oppgave i dag som var noksÃ¥ morsom. Og vÃ¥rt lag vant faktisk.

Seminaret er jo hos politiet, eller det er jo stort sett de som holder til her. Så det er et trygt kursområde for å si det slik. Ikke noe problem å gå fra pc og telefon i pausene, og ikke noe behov for å låse døren til kurs rommet.

Jeg sover her ute i natt, og etter en utrolig bra middag har vi vært en tur i baren og det har vært veldig hyggelig. Og jeg har holdt ut mye lengre enn jeg normalt gjør, for klokken er nå faktisk tolv, og jeg kom på rommet for 15 minutter siden.

Nå er det sengen, og så er det full dag fra 09.00 til 15.00 i morgen.