Torsdag, hjemme…

I dag har det vært grått og overskyet stort sett hele dagen, og det har regnet nokså kraftig i perioder. Max temperaturen har vært 2.5 grader. Noe av snøen fra i går ligger fortsatt igjen, men det er ikke så mye nå.

Ja, jeg skulle jo på jobben i dag, og dro avgårde ved halv ett tiden. Skulle være med på et jobbintervju kvart på to, og tenkte å sjekke litt epost osv før det igjen. Merket allerede på vei inn til Sandefjord at jeg nok egentlig skulle ha holdt sengen i dag også, men kjørte inn. Fikk sjekket mailen etc, og heldigvis for meg, var det en som ikke kom til intervjuet, og de tok mitt intervju først (som egentlig ikke skulle ha vært før kvart over tre). Så tok varatillitsvalgte det jobb intervjuet jeg skulle ha hatt, siden hun likevel var der, og jeg kunne reise hjem igjen.

Nå er det heldigvis siste dag med antibiotika i dag, og regner med å bli helt frisk i løpet av helgen. Det blir jo spennende å se om hestekuren har fungert, hvis ikke så måtte jeg visst på sykehuset for noen flere tester, men så langt håper jeg at det ikke går. Skal uansett slappe helt av de neste dagene.

Ellers er det nå bare å vente på svar ang den faste stillingen jeg har søkt på. Håper jo virkelig at jeg kan få den, men ingen ting er sikkert i disse dager. Hører om fler og fler av folk jeg kjenner som mister jobbene sine på grunn av den økonomiske krisen, som igjen gjør slik at bedrifter legger ned, eller nedbemanner.

Oslo Børs steg med pene 6.74% i dag, og det er tredje dag på rad børsen stiger. Børsene i Europa, Asia og USA har også steget bra de siste dagene, og det kan se ut som om bunnen endelig er nådd. Men, svaret får vi ikke før om noen uker og da må man se om børsen har steget, flatet ut eller har gått videre ned igjen.