Fredag, fri, film…

I dag har det vært nokså fint vær med en max temperatur på 5.2 grader. Akkurat nå er det minus 3.1 grader her på Torstrand.

Jeg har vært hjemme stort sett hele dagen i dag også, med ett unntak da jeg var ute å handlet noen matvarer for helgen. Det var jo siste dagen med antibiotika i går, og i dag har jeg ikke vært så kvalm som de andre dagene, så tror nok at jeg blir helt frisk i løpet av helgen. Og det ser ut som om antibiotikaen har hjulpet, for har ikke noe press på hodet lengre, og har heller ikke hatt vondt i hodet i dag. Men det tok sin tid da.

Har brukt dagen til å se på TV opptak og et par filmer. Ellers har jeg surfet litt på nett, og tatt livet helt med ro.

Børsen steg med 4.35% i dag og det ser virkelig ut som om bunnen er nådd for denne gang. Det er fjerde dag på rad børsen stiger.