Torsdag, fri, Ikea…

I dag har det regnet stort sett hele dagen, og ellers har det vært grått og trist. Max temperaturen har vært 13.5 grader.

Har jo hatt fri i dag men våknet nokså tidlig. Men la meg igjen, og sov frem til ni tiden. Etter frokosten var jeg en liten tur på apoteket for å kjøpe plaster og annet til leiligheten min, før jeg dro ned og hentet Trond og så dro vi på Ikea. Det var passe med folk der, men ikke så mange som jeg har opplevd før (med jobben), så alt gikk greit. En av tingene jeg så etter var ett bord til serverene (pcene) mine som i dag står i gangen, men som nå må stå i spisestuen. Trond la merke til ett databord, med en skuff, som faktisk var høy nok til å ha den største pcen i seg. så jeg kjøpte to slike bord, siden jeg har to pcer, samt noen eksterne disker osv, og det ble for lite med ett. Bakdelen er at de er helt hvite, men det får gå. Prisen kan jeg ikke klage på, 250 kroner per stykk. Fant også en høy kommode med fem skuffer til soverommet, som var på salg og kostet 500 kroner. Så da løste det problemet seg. De billigste kommodene jeg har sett på her i Larvik har kostet rundt 1500 og oppover.

Ellers kjøpte jeg 8 dype tallerkener, 6 hvitvin glass, 3 pk a 100 servietter, 2 pk a 50 stearinlys, 2 pk a 100 telys, to sofaputer, to duker til spisestue bordet, 2 søppelbøtter, 1 skittentøyskurv, 1 stor ildfast form med rist (til f.eks stek osv), 4 store badehåndkler, 3 små håndkler, 5 pakker batterier (aa/aaa) og to beholdere til bestikk. Alt i alt kom det på 3.000 kroner.

Men vi gikk rundt å kikket på Ikea ringte plutselig Heidi, hun og lille baby Øystein var også på Ikea, og hun hadde sett oss gå forbi mens hun satt i kafeterian. Så hun spurte om vi kunne hjelpe henne med å få med alt hun skulle kjøpe. Så hun ble med mens jeg plukket saker, og hjalp meg med å bestemme meg for farger på duker og puter osv. Baby Øystein var ikke helt fonøyd med å gå rundt på Ikea, men så lenge jeg gikk og bærte på ham, så var han fornøyd som bare det, og sovnet etter en stund. Vi var vel på Ikea i ca to timer, men det var med en liten matpause og bleieskift. Vi kjørte fra Ikea ti på fire, og kom oss akkurat ut før rush trafikken startet.

Tilbake i leiligheten bærte vi inn alle sakene, og fikk satt det som kunne settes i skap og skuffer på plass. Så kom mamma med noen flere saker fra Tagtvedt, og tok en ny runde med oppvask av noen av de nye sakene jeg hadde kjøpt, samt bestikk. Jeg fikk skrudd sammen ett av databordene jeg hadde kjøpt slikt at jeg fikk sett hvordan de ble seende ut, og direkte pent kan jeg ikke si det blir, men greit nok ut i fra at jeg må plassere de to pcene i stuen. De bråker for mye til å ha dem på soverommet.

I morgen er det jobb, og så har jeg noen dager fri. Fikk innvilget avspasering på mandagen og på kvelden frem til 22.30 på tirsdagen, så da skal jeg bare jobbe fra 22.30 på tirsdagen (sovende bakvakt) og dagvakt på onsdagen.  Så har jeg fri helt til helgen 26-28 september, kun avbrutt av ett personalmøte på onsdagen den 24. Planen videre er å få skrudd sammen de siste møblene jeg kjøpte på Ikea, og få kjørt ned flere saker fra Tagtvedt. Må også en tur på søppelfyllinga med en del søppel som har samlet seg etter at jeg har pakket ut ting, og kjøpt ting pakket i papp og isopor.

Så det er nok å styre med fremover, og det var bra med litt ekstra fri, slik at jeg slipper å stresse. For nå er det bare 11 dager igjen til flyttebilen kommer og henter alle møblene mine her på Tagtvedt. Og da må alt være på plass innen den tid.