Onsdag, jobb…

I dag har det vært grått og trist stort sett hele dagen og litt utpå dagen startet det å regne, og det har det gjort siden. Max temperaturen har vært 11.9 grader, så ikke akkurat varmt lengere.

Jeg har jobbet siden mandagen, og har ikke hatt så mye å skrive. Mandagen jobbet jeg jo dobbeltvakt, og i går hadde jeg kveldsvakt. I dag hadde jeg dagvakt, men har vært på møte stort sett hele dagen. Mye spennende som skjer om dagen, og det er jo bra. Har ikke gjort noe mer i leiligheten siden søndagen, men har fått pakket ned noe mer her hjemme som skal ned dit i morgen regner jeg med. Skal også få kjøpt vasekbøtte osv i morgen, for det fant jeg ut at jeg manglet.

Sitter å lurer på om jeg skulle tatt turen til Ikea i morgen, noe som vil bli første gang i livet mitt, som jeg drar personlig, og ikke med jobb. Men vet ikke helt om jeg tar meg tid til det i morgen. Er egentlig ikke så mye jeg mangler nå, men skulle ha funnet ett bord av noe slag til å ha der jeg skal ha serverene mine i spisestua, og jeg skulle hatt fire lamper, noen sofa puter, en eller to duker, stearinlys etc. Får se når jeg våkner tenker jeg.

Har ikke gjort så mye annet spennende i dag, og har ingen planer om å gjøre så mye utover kvelden heller. Blir nok noen TV opptak, og kanskje en film og jeg ikke sovner før den tid, for kjenner jeg er trøtt etter å ha stått opp 05.45 i dag.