Torsdag, fri, datafix…

I dag har det vært skiftende vær, litt sol, mest overskyet og noe snø. Og det har vært kaldt, max temperaturen i dag har vært minus 2.1 grader.

Jeg har hatt fri i dag, og har lang fri nå frem til neste fredag, men unntak av onsdagen, da har jeg personalmøte.

Dro en tur til frisøren ved to tiden, og etter det dro jeg bort til Albert, der jeg skulle legge inn Windows XP på nytt på pcen hans. Den jobben tok sin tid, over tre timer, og jeg reiste derfra uten å ha fått fikset alt. Dro så en tur til Ilir der jeg skulle se på et lite pc problem på den nye bærbare pcen hans. Men fant ut at det var noe med ruteren, så vi har bestilt en ny ruter.

Kom hjem igjen ved halv åtte tiden, og har sett på et par TV opptak og en film. I morgen skal jeg en tur til legen for en prøve, så skal jeg slappe av å nyte fri dagen min regner jeg med. På lørdagen er det jo julebord her hos meg, og vi begynner å lage mat ved tolv tiden. Vi blir ni stykker, og det kommer til å gå en del mat for å si det slik. Og litt drikkevarer er jeg redd for. Så på søndagen regner jeg ikke med å være helt i form.

Har ikke skrevet de siste dagene, for det har vært mye å gjøre, sene kvelder og tidlig opp. Sov på jobben fra tirsdagen til onsdagen også.