Fredag, fri…

I dag har det snødd en del, men utover dagen sluttet det og det ble nokså mildt ute. Så nå smelter det igjen. Max temperaturen har vært 1.3 grader.

Jeg har hatt fri i dag, men har gjort en del likevel. Startet dagen med å reise opp til legen, der jeg skulle ta en blodprøve. Det er nå snart 4 år siden sist, og jeg skulle egentlig ha tatt denne her i april, men siden jeg ikke akkurat er glad i sprøyter, så har det blitt utsatt og utsatt. Men denne dagen var jeg klar for å få tatt den. Dro opp, men på legekontoret fikk de ikke det til. De prøvde fire ganger før de ga opp, og sendte på til sykehuset for å få tatt prøven der. Og der fikk de det til på første forsøk. Armen min ser ut som armen til en sliten sprøytenarkoman, og det hjalp ikke på sprøyteskrekken for å si det slik.

Satser uansett på at det blir fire år til neste sprøyte.

Etter jeg hadde kommet meg oppe på sykehuset, dro jeg ned og handlet inn matvarer til julebordet i morgen. Det blir nok mat er jeg nokså sikker på, for har brukt ca 1100 kroner på mat til nå.

Da jeg kom hjem slappet jeg av litt før jeg begynte å se på en pc som jeg skulle fikse i løpet av helgen. Fikk fikset det som var å fikse, og ble ferdig etter litt over en time. Så en film før Terje kom bort en tur for å se på ribba, og klargjøre den til i morgen. Vi har saltet og pepret den, og lagt den klar for steking. Siden jeg har kjøpt så mye ribbe, må vi steke den i to omganger, siden det ikke var plass til alt i ovnen på en gang. Vi starter rundt tolv tiden i morgen med å forbrede alt.

Oslo Børs gikk på den ny smell i dag, og falt 7.68%. Børsen har falt rundt 15% denne uken, og de store svigningene er fortsatt ikke over. Noe av årsaken kan skyldes den lave oljeprisen, som i dag gikk under 40 dollar fatet for første gang på fire år. Men den stoppet på rundt 40 dollar på slutten av dagen.