Torsdag, fri…

I dag har det vært skiftende vær, med en del vind, sol og skyer. Max temperaturen har vært på 8.7 grader.

Jeg har hatt fri i dag, siste fridagen før jobbe helgen. Og jeg har faktisk fått gjort en del i dag. Har bl.a vært hos tannlegen, og der fikk jeg både gode og dårlige nyheter. Jeg har noen små hull, men de vokser ikke noe særlig, og jeg trengte derfor ikke å borre denne gangen, og jeg kunne vente til neste høst med dem. Om jeg er flink med tanntråd og flourskyll så kan jeg kanskje slippe helt unna.

Så etter tannlegen dro jeg ned på apoteket og kjøpe flourskyll og tanntråd hadde jeg allerede kjøpt inn. Så skal prøve å være flink til å bruke dette fremover.

Ellers har jeg brukt tiden min på pc ting, litt jobb (får ny ungdom om ikke alt for lenge) og TV.

Det blir jobbing hver dag denne helgen, og i dag røyk også fridagen min på mandagen, for jeg må på et møte i Tønsberg mandag 10.30..men slikt skjer jo i blant.

Ikke så mye annet å skrive i dag.