Tirsdag, fri, Solplassen.

I dag har det vært veldig fint vær, solen har skint fra blå himmel og det har vært en max temp på 7.0 grader.

Jeg har hatt fri i dag og har fått gjort en del. Startet dagen med å dra ut for å klippe meg, så dro jeg ut til Solplassen der jeg skulle hente noe og hilse på Adnan, Rikke og barna. Adnan var på jobb frem til fire, så ble sittende å leke litt (les sloss) med barna. Det er tre tøffe barn, og Arvena tar etter brødrene sine og skal sloss hun også.

Rikke laget en veldig god middag, en slags kyllinggryte med grønnsaker, fløtesaus og ris. Måtte reise ved fem tiden, for jeg skulle på et møte på Tagtvedt i dag, og der ble jeg sittende til syv tiden. Så var jeg en kjapp tur på Nordbyen før jeg dro ned på Meny for å handle litt småting.

Etter at jeg kom hjem har jeg sett en film, og nå skal jeg legge meg. Skal tidlig opp i morgen, for det er personalmøte.

303221305547