Tirsdag, sykemeldt en uke…

I dag har det vært skiftende vær, skyet men med litt sol. Max temperaturen har vært 18.2 grader.

Startet dagen med et besøk hos legen i dag pga ryggen min, som har verket siden en episode på jobb forrige uke. Og det ser ut som jeg har fått en vridning nederst i ryggen ved bekkenet, og det gjør slik at jeg både har vondt i ryggen og det går nedover i bena. Jeg ble sykemeldt en uke i første omgang, og bedt om å reise til en kiropraktor for å se om det hjelper.

Dro likevel på jobb for å levere sykemeldingen, samt egentlig være med på et møte som var veldig viktig. Men det ble ikke noe av det møtet likevel, så jeg reiste hjem. Men kjente det allerede da i ryggen at jeg nok ikke skulle ha vært der noe særlig.

Nå håper jeg bare på kiropraktor time en av de første dagene, for dette er slitsomt. Går jo som en gammel mann nå, og sliter med å reise meg, bøye meg etc.

Her hjemme har jeg ikke gjort stort, vekslet litt på å ligge i sengen (det er best når jeg ligger flatt) og sitte litt i godstolen, som jeg kan vippe opp. Og slik blir det vel de neste dagene, for det er ikke mye jeg får gjort med dette her. Skulle jo ha vasket litt her i leiligheten osv, men det får jeg bare utsette til det gjør mindre vondt.

Det er første gang jeg er sykemeldt siden 2002 eller 2003, da jeg jobbet i Widerøe. Så det er ikke akkurat ofte kan jeg si. Synes jeg har vært max uheldig det siste året, fra å gå fra å nesten ikke ha sykefravær til å ha mange dager i løpet av et år. Jeg ligger nok godt under gjennomsnittet, men likevel. Heldigvis løser det meste seg, og jeg har ingen tro på at dette er noe varig. Det går nok over i løpet av noen dager.

302854