Tirsdag, super kaldt, holdt meg hjemme…

I dag har det vært fint vær, sol fra blå himmel, og desto kaldere. Minus 20 på det kaldeste, og det har vært tidligere i dag, for akkurat nå er temperaturen på minus 19.3 og sykende. Tok dette bildet for 4 minutter siden, og allerede har temperaturen sunket med 0.3 grader:

Jeg har fyrt som bare det i dag, men har ikke greid å holde temperaturen over 21 grader. Nå skal det sies at jeg fortsatt ikke har satt på ovnen på kjøkkenet, og har døra mellom spisestuen og kjøkkenet oppe, så hadde jeg lukket den hadde det nok blitt en del varmere. Men 21 grader er egentlig greit nok for meg. Eller, siden jeg ikke er i form så veksler jeg mellom å fryse og sitte under dyna eller pledd, eller så svetter jeg og begynner å ta av meg genseren osv.

Jeg våknet nokså tidlig i dag, rundt ti tiden. Er fortsatt ikke i form, men valgte å stå opp, og heller slappe av i stuen. Sett på noen TV opptak, eller har jeg tatt livet veldig med ro. Hodepinen er ikke så ille som den har vært, og hostemedisinen gjør slik at jeg ikke hoster like mye. Men halsen gjør fortsatt vondt som fy. Ellers har jeg ikke kjent noe til nyresteinen i dag, så det er jo bra, men jeg tror ikke den kom ut i går, for merket ikke noe ekstra. Enten virket det jeg ikke i sprøyta veldig bra, eller så har den bare en pause i nedstigningen sin. Håper jo selvsagt på det første.

Trond kom innom en tur, skulle vise den nye Nokia N8 telefonen han hadde kjøpt. Men jeg greide jo så vidt å snakke, så han ble ikke her så lenge. Jeg har tatt noen skjermbilder fra telefonen i dag, samt noen bilder med kameraet på telefonen. Legger dem ut her.

Slik ser «skrivebordet» mitt ut, noksÃ¥ mange programmer jeg har ikoner for…

Remote Desktop Clienten min som gjør slik at jeg kan ta over pcene og serverene mine fra telefonen, er vel ett av de mest kjekke programmene jeg har skaffet meg til telefonen(e) sammen med Ndrive til Desire telefonen for GPS i bilen.

Her kommer noen bilder tatt i dag med kameraet fra telefonen:

Trykk på bildene for stor utgave (50% av originalen):